EKO Plini

Sicer mlado podjetje EKO PLINI d.o.o. je bilo ustanovljeno Maja 2011, kot dopolnitev k veji matičnega podjetja RIBIČIJA d.o.o., ki se ukvarja z alternativnimi viri energije.

V podjetju EKO PLINI se ukvarjamo z dobavo plina za fizične in pravne osebe, od majhnih gospodinjskih jeklenk, do polnitev rezervoarjev s propanom in mešanico proban/butan za hotelirstvo, gostinjstvo, industrijo, kakor tudi distributerjem plina na področju R.Slovenije. Trendi na tržišču, gibanje cen energentov nenazadnje pa tudi ekološka ozaveščenost so izoblikovali podjetje v takšno, kot je danes.

Podjetje Eko plini se profesionalno ukvarja z vgradnjo najnaprednejših avtoplinskih sistemov svetovno znanega proizvajalca (OMVL) v njihovi delavnici na Tržaški cesti 39 v Mariboru.  Sistemi temeljijo na kvalitetno izdelanih komponentah, prav vsa imajo certifikat skladnosti (E67R)!

Vizija podjetja je postati vodilen monter, distributer najnaprednejših avtoplinskih sistemov, rezervoarjev in drobnega materiala, ki je potreben za vgradnjo avtoplina - avtoplinskega sistema.

Za vse monterje ponujamo dobavo kompletnih setov za vgradnjo avtoplina, kakor tudi strokovno šolanje vgradnje avtoplina in t.i. kalibracije ter servisiranje sistemov.

V  našem proizvodnem programu so tudi mobilne plinske črpalke - SKID SISTEMI, katere ponujamo tudi na trgih izven Slovenije in so primerne za bencinske servise ter podjetja, kjer se potrebuje LPG - avtoplin za potrebe pogona.

Verjamemo da bodo proizvodi, naših dobaviteljev, ki so svetovno znani proizvajalci avtoplinskih sistemov uspeli ugoditi željam še tako zahtevnemu kupcu.

Opravljamo tudi hitre servise (zamenjava olja, filtri, zavore, .. itd.) z kakovostnimi avtodeli po zelo ugodnih cenah.

Novost v letu 2014 - prodaja pnevmatik priznanih proizvajalcev po verjetno najugodnejših cenah v Sloveniji! Strokovno osebje vam v naši delavnici pnevmatike tudi premontira in centrira.

Rezervacije!
Cena plina
že od 0,54€!
Eko center
+plusCard
Na strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.